До края на промоцията остават:

Huawei Y7 2019 32GB - черен

Цена: 359,00 лв.


Средно: 5 (2 votes)

Наличност: В наличност

Артикулен номер: 77661

Поръчай сега

без регистрация

Съгласен съм с общите условия на сайта и защитата на личните данни (GDPR)

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

  • Сходни продукти
  • Описание
  • Видео

Huawei Y7 2019 32GB - черен

 

Широкият дисплей партнира на класическият дизайн

Въображението Ви може да се развихри, докато наблюдавате 6,26-инчов Dewdrop дисплей. Резолюцията е 1520х720 Hd+IPS. Тя носи усещането за реалистичност на цветовете, детайлност на изображенията и наситеност на цветовата гама, независимо от кой ъгъл наблюдавате. Палитрата е изключително шарена. Светът изглежда по-красив през изчистената и умерена визия, на която е залегнато при изработката на Huawei Y7 2019. Панелът е извит, с приятно на допир покритие, напомнящо керамично такова и носи удобство и придава уникалност на усещанията.

Покажи се в най-добрата си светлина

Качеството на самоснимане е едно от предимствата, на които трябва да се наблегне при модела. Функцията за автоматичен ретуш Ви прави да изглеждате перфектно при заснетите кадри. Най-красивите черти винаги ще бъдат уловени от предната камера и то без да са необходими да се извършват подобрения върху снимките.

До над 500 сцени в реално време

Запечатването на моменти посредством основната камера, благодарение на двата обектива – 13mp-овия и 2 mp-овия, AI и завидните размери на апертурата – f/1,8, не ни пренася в друго измерение, а напротив – тук и сега, реално, естетично и с максимална осветеност. Разпознава множество сцени и то в реално време, което ни гарантира най-добрата оптимизация на заснетия кадър.

Релаксирай и работи без да презареждаш

Капацитетът на батерията е 4000mAh. Разполага с AI техниката, която намалява консумацията на енергия. Можеш да пътуваш, да извършваш работен процес или просто да се радваш на живота, без да си притиснат от падашата мощност на батерията.

Две функции – максимален комфорт

Независимо от настроението ти, от ъгълът ти на наблюдаване, можеш да бъдеш сигурен, че спецификата Face Unlock, ще защити данните ти и всички файлове в апарата, разпознавайки единствено и само твоето лице. Искаш да навлезеш в своят виртуален свят, търсиш начини да развинтиш фантазията си – само чрез един поглед, всичко това е възможно. Мобилното изживяване и предаване на информация е удобно чрез увеличените размери на шрифт, икони, по-мощният звук и то без усилията да са Ваши. Режимът Easy mode и опростеният интерфейс ни гарантират лесно навигиране и разбиране управлението на апарата.

See video