До края на промоцията остават:

Универсално зарядно за кола Baseus Tiny Star Mini PPS 12V / Type-C / QC2.0, PD3.0 - цикламен

Цена: 69,99 лв.

Промо
Цена: 35 лв.

Отстъпка: -50%


Наличност: В наличност

Артикулен номер: 89242

Поръчай сега

без регистрация

Съгласен съм с общите условия на сайта и защитата на личните данни (GDPR)

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

  • Сходни продукти
  • Описание
  • Видео

Универсално зарядно за кола Baseus Tiny Star Mini PPS 12V / Type-C / QC2.0, PD3.0 - цикламен

 

Tiny Star Mini Quick Baseus е с изключително мини дизайн зарядно, което остава незабележимо в гнездото на запалката. Дори автомобилът да е с капак, зарядното не нарушава дизайна и не възпрепятства затварянето на капака. Наличен е един USB вход.
Зарядното е изключително малко, но изключително мощно. Baseus Tiny Star Mini Quick Charge поддържа Power Delivery 3.0 / 2.0, Qualcomm Quick Charge 4+, Huawei SuperCharge и Adaptive Fast Charging технологии, за да захранва вашето устройство със светкавична скорост. Благодарение на своя мини дизайн, зарядното за кола Baseus Tiny Star ще бъде скрито изцяло в гнездото на запалката. Той разполага с практична дръжка, която ви помага да го извадите от контакта без проблем. Материалът, от който е изработено зарядното, е високачествена алуминиева сплав.

Помага ви бързо да презаредите джаджати в колата си, благодарение на технологията Quick Charge 3.0. Зарядното устройство е направено от алуминиев корпус и има малки размери, които напълно се скриват в гнездото на запалка. Малка дръжка спомага лесно да се извади от гнездото. Съвместим е практически с всяко устройство, за зареждане, при което се използва USB кабел и поддържа технологиите за бързо зареждане.

USB портът поддържа най-често срещаните стандарти за бързо зареждане: SCP, AFC, MTK PE и QC 3.0. Най-новата технология ви позволява да зареждате съвместимите си приспособления с четири пъти по-бързо нормално зареждане и 27 процента по-бързо QC 2.0.

Многостепенната защита на системата от прегряване и късо съединение прави използването на адаптера абсолютно безопасно и също така елиминира възможността за презареждане на смарт устройството.