До края на промоцията остават:

Xiaomi Прахосмукачка робот с моп Mi Robot Vacuum-Mop 1C - бяла

Цена: 869,00 лв.

Промо
Цена: 434.5 лв.

Отстъпка: -50%


Наличност: В наличност

Артикулен номер: 87700

Поръчай сега

без регистрация

Съгласен съм с общите условия на сайта и защитата на личните данни (GDPR)

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

  • Сходни продукти
  • Описание
  • Видео

Xiaomi Прахосмукачка робот с моп Mi Robot Vacuum-Mop 1C

 

 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C се отличава с наличието на Visual dynamic navigation system - прецизна система за планиране на маршрута чрез двоен жироскоп със 160-градусова камера и оптичен сензор. Те и позволяват да следва високоефективен алгоритъм за планиране на почистването и да чертае по-точни карти на помещението. Освен това прахосмукачката Xiaomi 1C разполага с възможност за едновременно сухо и мокро почистване с автоматичен контрол на водата, мобилно приложение за контрол на функциите, както и изключително висока всмукателна мощност от 2500 Pa! Прахосмукачката робот Xiaomi 1C разполага и с 15 вида сензори за движение, миещ се HEPA филтър, може да прекосява препятствия до 2 см и да се движи по наклон до 20 градуса.
Със силна всмукателна мощност подходяща за гладки повърхности, мокети, късокосмести килими и др. Преодолява лек наклон и лайстни. Събира идеално отпадъци, парченца хартия, прах, пясък, малки зърна, коса. Подходяща при събиране на косми от ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ.

Време за работа: до 90 мин
Време за зареждане: около 4 часа
Ниво на шума: 50-70 db
Всмуктелна мощност: 2500 Pa
Капацитет на контейнер за боклук: 0.6 L
Капацитет на контейнер за вода: 0.2 L
Батерия: Li-ion 2400 mAH
Система против падане: Да
Режими на почистване: Умен режим, използващ навигация чрез двоен жироскоп със 160-градусова камера и оптичен сензор, при който роботът минава през всяка зона и спира автоматично, когато почистването е приключило. Ако зарядът на батерията падне до 15-20% преди да е приключила с почистването, роботът ще се върне на зарядната станция, ще зареди батерията до 80% и ще стартира отново за да довърши почистването. Камерата е с цел планиране на маршрута, а не предаване на реална картина от робота!
Система за почистване: 1 въртяща се странична четка + основна V-образна ротираща четка + вакуум за засмукване на отпадъци + сух/мокър моп
Автоматично презареждане: Да
Допълнителна информация: Цвят - бял; мобилно приложение; функция "График"; площ на почистване с едно зареждане: до 100 м2; 4 нива на всмукателна мощност;
Размери: 35 х 8.2 см
Тегло на робота: 3.6 кг

Автоматично презареждане - роботът автоматично отива до станцията за зареждане, за да се зареди, така че да е готова за следващото чистене.
Функция "График" - прахосмукачката разполага с функция за настройване на час за стартиране на почистване. По този начин роботът ще се активира в удобно за Вас време, дори ако не сте вкъщи, за да се радвате на по-чист дом.
Система против падане - система от вградени сензори, които предпазват от падане по стълби и други вертикални скосявания.
HEPA (хепа) филтър - спомага за качественото почистване на Вашия дом или офис като улавя и задържа микроскопични прахови частици, бактери и алергени и по този начин гарантират по- чист и здравословен въздух.

Управление чрез мобилен телефон
Поради наличието на камера, роботът не може да работи в тъмни помещения без наличие на светлина!

Окомплектовка на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C:

- Роботизирана прахосмукачка
- Станция за зареждане
- 1 брой странична четка
- Основна V-образна четка
- 1 брой миещ се хепа филтър
- Приставка за вода
- 1 брой моп
- Четчица за почистване
- Адаптор

 

 

 

See video
Последно разгледани продукти